Londra 2012 – Invitatie la Conferinta Baptistilor din Europa Occidentala

Stimati Frati,

Ne bucuram pentru cei care deja v-ati inscris la Conferinta baptistilor romani din europa occidentala. Speram ca experienta inscrierii direct online a fost una pozitiva. Dorim totusi sa va atragem atentia ca toti cei care aveti nevoie de cazare chiar si la Biserica, trebuie sa selectati aceasta optiune in procesul de inscriere. Cei care v-ati inscris doar pentru Conferinta si nu ati inclus detaliile despre cazare, va rugam sa o faceti cat de repede pentru a pregati celel necesare. Inscriere pentru cazare nu se mai poate realiza in ziua conferintei.

Pentru cei care inca nu ati apucat sa va inscrieti, va ma punem la dispozitie posibilitatea acesta pana la data de 15 Octombrie 2012. Dupa aceasta data nu se mai pot realiza inscrieri si implicit nu mai putem organiza pregatirile necesare in cazul in care doriti sa participate.

 Astfel ca, va rugam sa verificati daca ati facut rezervarea pentru cazare iar daca doriti sa va inscrieti mai sunt inca 8 zile la dispozitie.

Va asteptam la Londra si ne rugam ca El sa ne ofere intelepciunea si calauzirea lui in marturisirea harului Lui pana la marginile pamantului.

Slujim împreună,
Alexandru Vlasin
Coordonator Departament de Misiune,
Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România
www.uniuneabaptista.romisiunebaptista@gmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.