INFO VALENCIA 2017- CONFERINTA BAPTISTISTILOR DIN DIASPORA EUROPEANA

 

 

Iata aici cateva informatii importante pentru conferinta de la Valencia (Torrent):

1. Adresa hotelului unde vom fi cazati si unde vom avea intalnirea din seara de vineri, 20 Octombrie este: Hotel Albufera: http://www.hotelalbufera.com/en/rooms/. Adresa: Plaza Alqueria de la Culla, 1 Valencia ( Alfafar) – 46910, Spania, Tel: +34 963 186 556

2. Pentru cei care dorit sa fiti asteptati la aeroport in vederea transferului spre hotel, va rugam sa scrieti detaliile sosirii dvs: nume si numarul de persoane, ora sosirii si orasul de unde veniti. In cazul in care nu veti trimite aceste detalii pe adresele de e-mail: (bebeheimerl@gmail.com / ramonaelenaheimerl@gmail.com sau nu veti comunica la telefon cu fr Bebe +34606017330 sau sora Ramona  +34687322248, nu veti fiti intampinati la aeroport.

3. Lista de inscrieri este deschisa oficial pana in data de130  2 Octombrie, la pretul deja anuntat (130 euro/ participant, 50/euro ziua de joi/ 50 euro pentru cei care nu au nevoie de cazare. Deci, in cazul in care deja v-ati inscris dar inca nu ati achitat (sau nu ati comunicat cu cei din Valencia despre acest subiect), se pot face inscrierile si platile pana in data de 2 octombrie. Mai mult, daca inca mai sunt frati si surori din bisericiile dvs care doresc sa participe alaturi de noi la partasie, inca se mai pot inscrie. Deci, incurajati-i sa o faca. Daca va exista cineva care neaparat vrea sa se inscrie chiar si dupa 2 octombrie, va incurajam sa luati legatura cu noi imediat pentru a cauta solutii.

4. Probabil ca deja ati primit informatiile legate de o posibila consultare a fratilor pastori si lucratori din diaspora europeana care este planificata la ora 14.00 in ziua de vineri, chiar inaintea conferintei. In cazul in care majoritatea participantilor va veni in cursul zile de vinerisi nu se va putea realiza, aceasta intalnire va fi reprogramata. Va rugam sa retineti ca inscrierea pentru conferinta incepe la ora 16.00 sau poate 17.00, in functie de intalnirea amintita mai sus.

5. Pentru cei care vor veni cu copiii, va rugam sa retineti ca acestia vor fi preluati de un grup de voluntari din biserica gazda. Asa ca, va rugam sa aduceti cu voi tot ceea ce este necesar (hrana de bebelusi, tratament, hainute de schimb, etc) ca voluntarii sa se poata ocupa de ei. Mai mult, pentru copiii pana la 3 ani conferinta este gratuita. In schimb, pentru copii peste 3 ani se va achita o taxa de 30 de euro de copil, suma necesara la acoperirea costurilor cu mesele, atat la hotel cat si la locatia conferintei.

6.  Ne dorim ca si anul acesta conferinta sa fie una de incurajare, partasie si glorificarea lui Dumnezeu pentru lucrarea pe care o face El in Europa. De aceea, dorim sa va incurajam si va invitam sa chemati bisericile la o zi de rugaciune. In ziua de Duminica, 1 Octombrie, chemam toate bisericile din diaspora sa se roage pentru acesta conferinta. Recunoastem ca avem nevoie de Dumenzeu si vrem sa ne smerim in mod autentic, nu doar declarativ, inaintea Mantuitorului nostru. Dorim ca intalnirea noastra sa-L onoreze pe El si sa ajute la raspandirea Evangheliei in Europa. Ne dorim ca interferentele celui rau sa fie blocate si Dumnezeu sa continue lucrarea pe care o face in Europa.

Va multumim si va asteptam cu drag la Valencia.

Slujim impreuna,
Alex Vlasin
coord. Departamentul de Misiune al UBR

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.