Conferința baptiștilor români din diaspora europeană – Valencia, Spania

Familia slujitorului din diaspora europeana

Departamentul de misiune al UBR împreună cu asociația bisericilor baptiste române din Europa vă invită la cea de a 8-a conferință a bisericilor baptiste române din diaspora europeană ce va acea loc în Valencia, Spania între 20 și 22 Octombrie 2017.

Puteți accesa formularul de inscriere fie apasând butonul alăturat cu inscripția: ”Înscrie-te aici”, fie apasând link-ul din acest formular.

Vă rugăm să rețineți că înscrierile sunt deschise până în data de 15 Iulie 2017, iar după această dată e posibilă o majorare substanțială a costurilor.

Pentru cei care doriți să aduceți copiii cu dvs. e important să știți că biserica gazdă organizează voluntari ce se vor ocupa de ei pe întreaga perioadă a conferinței. E bine de știut și că vor fi costuri suplimentare pentru cei ce vor veni cu copii, în funcție de costurile de cazare și masă. De aceea, va rugăm să luați legătura cu organizatorii din Valencia pentru a vă asigura că aveți toate înformațiile necesare: fr. Bebe Heirmerl: +34606017330; sora Ramona Heimerl: +34687322248.

Vă mulțumim și vă așteptăm să vă înscrieți.

Slujim împreună,
Alex Vlașin

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.