INFO VALENCIA 2017- CONFERINTA BAPTISTISTILOR DIN DIASPORA EUROPEANA

 

 

Iata aici cateva informatii importante pentru conferinta de la Valencia (Torrent):

1. Adresa hotelului unde vom fi cazati si unde vom avea intalnirea din seara de vineri, 20 Octombrie este: Hotel Albufera: http://www.hotelalbufera.com/en/rooms/. Adresa: Plaza Alqueria de la Culla, 1 Valencia ( Alfafar) – 46910, Spania, Tel: +34 963 186 556

2. Pentru cei care dorit sa fiti asteptati la aeroport in vederea transferului spre hotel, va rugam sa scrieti detaliile sosirii dvs: nume si numarul de persoane, ora sosirii si orasul de unde veniti. In cazul in care nu veti trimite aceste detalii pe adresele de e-mail: (bebeheimerl@gmail.com / ramonaelenaheimerl@gmail.com sau nu veti comunica la telefon cu fr Bebe +34606017330 sau sora Ramona  +34687322248, nu veti fiti intampinati la aeroport.

3. Lista de inscrieri este deschisa oficial pana in data de130  2 Octombrie, la pretul deja anuntat (130 euro/ participant, 50/euro ziua de joi/ 50 euro pentru cei care nu au nevoie de cazare. Deci, in cazul in care deja v-ati inscris dar inca nu ati achitat (sau nu ati comunicat cu cei din Valencia despre acest subiect), se pot face inscrierile si platile pana in data de 2 octombrie. Mai mult, daca inca mai sunt frati si surori din bisericiile dvs care doresc sa participe alaturi de noi la partasie, inca se mai pot inscrie. Deci, incurajati-i sa o faca. Daca va exista cineva care neaparat vrea sa se inscrie chiar si dupa 2 octombrie, va incurajam sa luati legatura cu noi imediat pentru a cauta solutii.

4. Probabil ca deja ati primit informatiile legate de o posibila consultare a fratilor pastori si lucratori din diaspora europeana care este planificata la ora 14.00 in ziua de vineri, chiar inaintea conferintei. In cazul in care majoritatea participantilor va veni in cursul zile de vinerisi nu se va putea realiza, aceasta intalnire va fi reprogramata. Va rugam sa retineti ca inscrierea pentru conferinta incepe la ora 16.00 sau poate 17.00, in functie de intalnirea amintita mai sus.

5. Pentru cei care vor veni cu copiii, va rugam sa retineti ca acestia vor fi preluati de un grup de voluntari din biserica gazda. Asa ca, va rugam sa aduceti cu voi tot ceea ce este necesar (hrana de bebelusi, tratament, hainute de schimb, etc) ca voluntarii sa se poata ocupa de ei. Mai mult, pentru copiii pana la 3 ani conferinta este gratuita. In schimb, pentru copii peste 3 ani se va achita o taxa de 30 de euro de copil, suma necesara la acoperirea costurilor cu mesele, atat la hotel cat si la locatia conferintei.

6.  Ne dorim ca si anul acesta conferinta sa fie una de incurajare, partasie si glorificarea lui Dumnezeu pentru lucrarea pe care o face El in Europa. De aceea, dorim sa va incurajam si va invitam sa chemati bisericile la o zi de rugaciune. In ziua de Duminica, 1 Octombrie, chemam toate bisericile din diaspora sa se roage pentru acesta conferinta. Recunoastem ca avem nevoie de Dumenzeu si vrem sa ne smerim in mod autentic, nu doar declarativ, inaintea Mantuitorului nostru. Dorim ca intalnirea noastra sa-L onoreze pe El si sa ajute la raspandirea Evangheliei in Europa. Ne dorim ca interferentele celui rau sa fie blocate si Dumnezeu sa continue lucrarea pe care o face in Europa.

Va multumim si va asteptam cu drag la Valencia.

Slujim impreuna,
Alex Vlasin
coord. Departamentul de Misiune al UBR

 

Conferința baptiștilor români din diaspora europeană – Valencia, Spania

Familia slujitorului din diaspora europeana

Departamentul de misiune al UBR împreună cu asociația bisericilor baptiste române din Europa vă invită la cea de a 8-a conferință a bisericilor baptiste române din diaspora europeană ce va acea loc în Valencia, Spania între 20 și 22 Octombrie 2017.

Puteți accesa formularul de inscriere fie apasând butonul alăturat cu inscripția: ”Înscrie-te aici”, fie apasând link-ul din acest formular.

Vă rugăm să rețineți că înscrierile sunt deschise până în data de 15 Iulie 2017, iar după această dată e posibilă o majorare substanțială a costurilor.

Pentru cei care doriți să aduceți copiii cu dvs. e important să știți că biserica gazdă organizează voluntari ce se vor ocupa de ei pe întreaga perioadă a conferinței. E bine de știut și că vor fi costuri suplimentare pentru cei ce vor veni cu copii, în funcție de costurile de cazare și masă. De aceea, va rugăm să luați legătura cu organizatorii din Valencia pentru a vă asigura că aveți toate înformațiile necesare: fr. Bebe Heirmerl: +34606017330; sora Ramona Heimerl: +34687322248.

Vă mulțumim și vă așteptăm să vă înscrieți.

Slujim împreună,
Alex Vlașin

Bruxelles 2015

 

C U L T U L  C R E Ş T I N  B A P T I S T

 UNIUNEA BISERICILOR CREŞTINE BAPTISTE din ROMÂNIA

 Departamentul de Misiune

 

În atenția Bisericilor Creștine Baptiste Române din Europa Apuseană,

Salutări în numele Domnului nostru Isus Hristos. Uniunea Bisericilor Creştine Baptiste din Romania are deosebita bucurie de a vă invita din nou la conferința Bisericilor Creştine Baptiste din Diaspora Europeană

Așteptăm să vă înscrieţi,
Alex Vlasin, Departamentul de Misiune al UBR

 

Paris – 2014 – Opinii – Alexandru Vlasin

PARIS: Conferinta credinciosilor baptisti din diaspora

– publicat in revista Crestinul Azi, 24 oct 2014

Post Published: 24 octombrie 2014 Author: Revista Crestinul Azi Found in section: Uncategorized Tags: baptisti , biserici , conferinta , diaspora , paris 

„Conducerea bisericii prin slujire” este titlul celei de-a cincea conferinţă a baptiştilor români din diaspora europeană care a avut loc în data de 17-19 Octombrie 2014 şi a fost găzduită de biserica baptistă română “Speranţa” din Paris. Conferinţa a fost organizată de Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România, prin Departamentul de Misiune al UBR. A fost prezent președintele cultului – Otniel Bunaciu, Sorin Bădrăgan – decanul Institutului Teologic Baptist din Bucureşti, Samuel Stan – reprezentant al Convenției Baptistilor Români din America de Nord și Alexandru Vlașin – coordonator al Departamentului de Misiune al UBR.

Calendar de rugaciune

Calendarul de multumire si rugaciune pentru misiunea mondiala este disponibil apasand aici

Slujim impreuna,
                                Alexandru Vlasin
            Coordonator Departament de Misiune,
    Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România

 

 

Paris 2014

Vă invităm iarăşi la un timp de părtăşie şi încurajare reciprocă. Ca o noutate, anul acesta am pregătit o sesiune special destinată soţiilor de lucrători. Deci, vă invităm să veniţi împreună cu soţia dvs.

Descarcă aici invitaţia

Va asteptam !

Calendar de studiu biblic pe tema misiunii, 2014

Dragi frati,

Dupa cum probabil deja stiti anul 2014 a fost declarat de catre conducerea UBR anul misiuni pentru bisericile baptiste romane, cu titlul “Impreuna pentru ceilalti.” In acest sens s-a realizat un calendar de studiu biblic cu tematica misionara disponibil aici

Read more

Londra 2012 – Raport

În luna Octombrie a anului 2012, sub titlul “Evanghelizarea – credința transpusă în practică,” s-a desfășurat în capitala Angliei – Londra, cea de a treia conferință pan-europeană a românilor baptiști din diaspora.

Londra 2012 – Invitatie la Conferinta Baptistilor din Europa Occidentala

Stimati Frati,

Ne bucuram pentru cei care deja v-ati inscris la Conferinta baptistilor romani din europa occidentala. Speram ca experienta inscrierii direct online a fost una pozitiva. Dorim totusi sa va atragem atentia ca toti cei care aveti nevoie de cazare chiar si la Biserica, trebuie sa selectati aceasta optiune in procesul de inscriere. Cei care v-ati inscris doar pentru Conferinta si nu ati inclus detaliile despre cazare, va rugam sa o faceti cat de repede pentru a pregati celel necesare. Inscriere pentru cazare nu se mai poate realiza in ziua conferintei.

Read more

Conferinta Pan-Europeana a Baptistilor din Diaspora Europeana – Torino 2013

Si anul aceasta planificam cu ajutorul lui Dumenzeu sa orgnaizam conferinta Pan-Europeana a Bapristilor Romani din Diaspora Europeana.